14/6/10

Ο Τόλης περνάει αυτό τον καιρό μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του. Είναι πολύ καταβεβλημένος και ψυχικά και σωματικά. Κανείς μας δεν θέλει να τον δει να καταρρέει. Ωραία, δεν χειρίστηκε καλά τα οικονομικά του. Δεν έκανε σωστά τα κουμάντα του. Ωραία πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια του όμως αυτοί που τον έζησαν από κοντά θα θυμούνται πόσους και πόσους βοήθησε. Ήταν και παραμένει πολύ ευσυγκίνητος. Αν κάποιος του έλεγε ότι πεινάει θα του έδινε χιλιάρικο –αν κάποιος του έλεγε ότι έχει ανάγκη να σπουδάσει το παιδί του μοίραζε δεκαχίλιαρα. Κανένας άνθρωπος δεν έφευγε αβοήθητος.

Τώρα, χρειάζεται βοήθεια. Ποιός ξέρει τι του τάζανε και πώς τον καθησύχαζαν αφού ο ίδιος ποτέ δεν διαχειριζόταν τα οικονομικά του. Απλά δούλευε με πάθος και κέρδιζε πολλά χρήματα. Θα τον κρεμάσουμε τώρα; ποιοί είμαστε εμείς οι άγιοι Ονούφριοι;

Το blog αυτό είναι για ανοιχτόκαρδους – αυτούς που ξέρουν να συγχωρούν, να αγαπούν και να μοιράζονται και κυρίως τους ΜΗ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ. Είμαστε πολλοί ρε παιδιά. Όλη η Ελλάδα και άλλοι τόσοι Έλληνες έξω απ’ αυτήν ΠΡΕΠΕΙ να του επιστρέψουμε τη χαρά που μας έδωσε στα νιάτα μας – τα γλέντια μας, τους έρωτές μας. Εμπρός 50άρηδες, 60άρηδες 70άρηδες, τί κάθεστε; Ξεχάσατε τις ζεμπεκιές σας; Τζάμπα μάγκες ήμασταν; Ας δείξουμε τώρα τη μαγκιά – τη συγχώρεση και την κατανόηση μας. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΛΗ.

Ακόμη κι αν δεν μπορούμε να του ξεχρεώσουμε το μεγάλο χρέος του στην Εφορία (ή μήπως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε;), σίγουρα μπορούμε να θυμηθούμε και να μοιραστούμε μαζί του πολλές αναμνήσεις και πολλές στιγμές χαράς που ζήσαμε χάρη σ’ εκείνον.

Στείλτε τα μηνύματά σας, γράψτε τις αναμνήσεις σας και τις προσωπικές σας ιστορίες σ’ αυτό το blog. Ας στήσουμε λοιπόν μαζί ένα πανηγύρι χαράς και γλυκιάς θύμησης !
Ίσως μέσα στη στενοχώρια του ο Τόλης τα διαβάσει, πάρει δύναμη και επικοινωνήσει μαζί μας.

ΟΡΟΙ ΤΟΥ BLOG:

Το blog των φίλων του Τόλη είναι ανοικτό σε πρόσβαση από οποιονδήποτε χρήστη του Διαδικτύου. Ο καθένας μπορεί να γράψει την γνώμη του, να αναρτήσει φωτογραφικό ή άλλο υλικό που θέλει με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν απαγορευτικά δικαιώματα χρήσης. Η ελεύθερη έκφραση της γνώμης μας δεν σημαίνει ότι το υλικό μπορεί να είναι υβριστικό, απρεπές, πορνογραφικό ή οτιδήποτε θίγει και υβρίζει την ανθρώπινη προσωπικότητα. Σε κάθε τέτοια περίπτωση το υλικό αυτό δεν θα δημοσιεύεται ή θα διακόπτεται η δημοσίευσή του μόλις αυτό γίνεται αντιληπτό ή έρθει από κάποια άλλη πηγή κάποια καταγγελία ή ενημέρωση. Όλοι οι χρήστες εκτός από τα σχόλιά τους στο blog μπορούν να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα στην διεύθυνση filoitoutoli@gmail.com

2 σχόλια:

  1. O Τόλης αγαπούσε να σκορπά τα χρήματα δεν τα μετρούσε γι αυτό την πάτησε. Και ποιόν δεν βοήθησε. Σε ρώταγε τί μαγειρέψατε σήμερα και μόλις άκουγε να μιζεριάζεις σούδινε χιλιάρικο χωρίς δεύτερη κουβέντα ή αν δεν είχε πάνω του σ’έστελνε να πάρεις κάνα χιλιάρικο από τον εκάστοτε διαχειριστή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγαλύτερο όνομα τραγουδιστή που έχει σήμερα η Ελλάδα. Στην Αγγλία τον είπαν ο Tom Jones της Ελλάδας. Και ποιός είναι ο Tom Jones μπροστά στον Τόλη? ο Τόλης είναι ο ΕΝΑΣ ο μοναδικός στο είδος που έχουμε σήμερα. Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ! Τί λουλούδια – τί πιάτα έπεσαν στα πόδια του. Έλεγες πάω στον Βοσκόπουλο και δεν υπήρχε περίπτωση να βρεις όχι τραπέζι αλλά ούτε καρέκλα. Γινόταν ΧΑΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το δικό σας σχόλιο.