12/6/10

Λάβαμε μερικά μηνύματα τα οποία δεν αναρτήθηκαν στο blog γιατί είναι αντίθετα με τη φιλοσοφία και το σκοπό του.

Το blog αυτό δημιουργήθηκε ως ένα «κανάλι» υποστήριξης στον αγαπημένο μας φίλο/τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο. Οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο δεν υπηρετεί αυτό τον σκοπό, δεν θα αναρτείτε στο blog μας!

Απευθυνόμαστε μόνο στους ΦΙΛΟΥΣ του Τόλη που θέλουν να μοιραστούν ιστορίες και αναμνήσεις με τα τραγούδια του ή και με τον ίδιο.

Όπως ο κάθε πραγματικός φίλος στηρίζει τον φίλο του σε μια δύσκολη στιγμή, και προσπαθεί με κάθε μέσο να τον βοηθήσει έτσι κι’ εμείς δημιουργήσαμε αυτό το blog για τον Τόλη Βοσκόπουλο και για όποιον θέλει να του δείξει την αγάπη του και την υποστήριξη του.

Oι Φίλοι του Τόλη

5 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι του Τόλη:

    Πραγματικώς με εμπνέυσατε κε με συγκινήσατε οπότε σκέφτομαι πολύ σοβαρώς να καταθέσω 3.000.000. Ευρά αύριον πουρνό πουρνό είς την τον λογαριασμόν του. Συνεχίστε τον αγώνα σας!

    Ο Τόλης τώρα δικαίωνεται,
    Πρ.Φλάντζαc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαστε πιο Θεές κι από εμένα. Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί Φίλοι του Τόλη:

    Λυπούμαι που σήμερα δυστυχώς δεν κατάφερα να καταβάλω εκ του λογαριασμού σας τα 3.000.000 Ευρά, όπως μάλλον θα διαπισθώσατε καθότι ανηλιμένων υποχρεώσεων. Οψομαι όμως δια αύριον Τρίτην οπού δια να σας αποδείξω πόσο φίλος είμαι κε εγώ με τον Τόλη θα δώσω όχι 3.000.000, αλλά 4.000.000 ευρά δια την πάρτην του.

    Συνχωρέσθε με δια την καθυστέρισιν,
    Πρ.Φλάντζαc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε τον φίλο Πρ.Φλάντζαc για την καλή του διάθεση και το χιούμορ του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τολη σ' αγαπω.... για αυτα που μου εχεις δωσει ολα αυτα τα χρονια. Νομικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το δικό σας σχόλιο.